Kiút a boldogtalanságból

 

A depresszió, a szorongás, a folyamatos stressz, levertség gyötrelmes. Mindannyian hajlandóak lennénk bármit megtenni, hogy elkerüljük ezt az érzést. Ironikus módon azonban mégis úgy tűnik, hogy semmilyen próbálkozásunk nem hoz eredményt… legalábbis nem huzamosabb ideig.


Ha úgy tűnik számodra, hogy képtelen vagy rálelni a maradandó boldogságra, akkor előbb-utóbb erőt vehet rajtad azt az érzés, hogy nem vagy elég, jó, hogy egy csődtömeg vagy… Ekkor gondolataid körbe-körbe forognak, miközben igyekszel megtalálni állapotod mélyebb jelentségét, hogy egyszer és mindenkorra tisztázhasd, hogy miért is érzed magad ilyen pocsékul. Ha pedig nem tudsz kielégítő válasszal előállni, még kiüresedettebbnek és kétségbeesettebbnek fogod érezni magad, és arra a meggyőződésre juthatsz, hogy valami alapvető baj van veled.


De mi a helyzet akkor, ha egyáltalán nincs veled semmi baj?


Mert:

- Amikor kedélyállapotunkat beszippantja a lefelé húzó örvény, nem maga a kedélyállapot okozza a bajt, hanem a rá adott reakcióink.

- A kilábalásra tett erőfeszítéseink nemhogy megszabadítanának, hanem még mélyebbre taszítanak bennünket a fájdalomba, amelyből menekülni igyekszünk.


A foglalkozások során segítünk neked megérteni, hogy mi táplálja a boldogtalanságodat, hogyan játszódik le ez a folyamat, és mit tehetsz ellene.


Megismertetünk azzal az eszközzel, ami kombinálva a pszichológia legújabb eredményeit a meditációs technikák egy kimondottan erre kifejlesztett változatával, segít kitörni a krónikus boldogtalanság ördögi köréből.


Ajánljuk mindazoknak ezeket a foglalkozásokat, akik időszakosan, vagy folyamatosan rossz közérzettel, önmarcangolással küzdenek, elégedetlenek életük alakulásával, szoronganak, sok stressznek vannak rendszeresen kitéve - vagy csak egyszerűen tenni szeretnének valamit azért, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben.

 

 

Érdeklődése esetén kérem, keressen bennünket e-mail-en vagy telefonon!

hesztiatanacsado@gmail.com

+36 20 9350 065